JULEFERIE FRA D.D. I GYMNASTIKAFDELINGEN.

Kære alle.

På baggrund af udviklingen med Corona, - flere testes positive med CoVid-19, skoler sender elever hjem til fjernundervisning, mange er i selvisolation pga. kontakt med smittede, osv. har vi i Gymnastikudvalget besluttet ikke at tage nogle chancer, så derfor lukker vi ned for alle gymnastikhold fra i dag d. 9/12-2020, og går på lidt tidligere juleferie.

Beslutningen er taget for at passe på jer og for ikke at risikere mere smittespredning!

I kan følge med på Facebook og hjemmesiden: www.v-h-g.dk hvor vi vil holde jer opdateret om hvornår vi kan starte op igen i 2021, hvor vi fortsat vil følge sundhedsstyrelsens, DGI’s og de nationale retningslinjer.

Det er virkelig en øv sæson vi har gang I, og vi håber virkelig at vi snart kan få lov at have gymnastik, under mere normale forhold.

Pas på jer selv og hinanden.

De bedste hilsner fra Gymnastikudvalget.

Gymnastik

Positive CoVid-19 test

Info til Krudtuglerne og 3. - 5. kl. mixspring

Mathilde - hjælpetræner på krudtuglerne - fik symptomer fredag aften/lørdag morgen, og har i dag fået svar på at hun har CoVid-19 desværre, så hun har måske kunne smitte torsdag d. 3/12-2020 da krudtuglerne trænede, så vær obs. på jeres børn.

Celina som også er hjælpetræner på krudtuglerne, og gymnast på 3 - 5. kl. mixspring i går tirsdag d. 8/12-2020, har i dag onsdag fået taget en lyntest, da hun er nær kontakt til Mathilde også udenfor gymnastik, den er desværre også positiv.

Så vær ekstra OBS. på om jeres børn udviser symptomer eller overvej om de skal testes.

Vi sender en masse god bedring hilsner til pigerne og deres familier.

De bedste hilsner

Gymnastikudvalget.

Gymnastik